Flisti – Lav hurtige gratis online polls

Flisti – Lav hurtige gratis online polls

Skal der laves Polls /afstemning til hjemmesiden, bloggen eller til nogle af de sociale medier som Facebook eller Twitter. Så er Flisti et nyt alternativ. Det er et nemt værktøj hvor du gratis kan lave polls / afstemninger. Der er mange tjenester andre hjemmesider der minder om Flisti så der findes en del alternativer; f.eks.

Skal der laves Polls /afstemning til hjemmesiden, bloggen eller til nogle af de sociale medier som Facebook eller Twitter. Så er Flisti et nyt alternativ. Det er et nemt værktøj hvor du gratis kan lave polls / afstemninger. Der er mange tjenester andre hjemmesider der minder om Flisti så der findes en del alternativer; f.eks. Websitepolls.com, polldaddy.com, twtpoll, se flere nedenfor

Konklusion: Trendsonline.dk synes ikke det er et banebrydende værktøj – men kan sagtens bruges hvis man har brug for en hurtig afstemning.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: