Yolink giver nemmere søgning på hjemmesider

Yolink giver nemmere søgning på hjemmesider

Som en del af Bizspark programmet der tidligere er nævnt på Trendsonline.dk har Microsoft highlightet Yolink. Yolink er et nyt startup med en service der gør det nemmere for dig at søge efter indhold på hjemmesider. Yolink er et browserplugin du nemt installere. Nedenfor i videon kan du se hvor nemt og hurtigt det er

Som en del af Bizspark programmet der tidligere er nævnt på Trendsonline.dk har Microsoft highlightet Yolink. Yolink er et nyt startup med en service der gør det nemmere for dig at søge efter indhold på hjemmesider. Yolink er et browserplugin du nemt installere. Nedenfor i videon kan du se hvor nemt og hurtigt det er at søge efter den specifikke information du er på udkig efter. Farvel til ctrl F;)

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: