Kapost – ny smart tjeneste giver dig indhold til din blog

Kapost – ny smart tjeneste giver dig indhold til din blog

Content is king, det ved alle, der driver en blog, forum eller en anden type hjemmeside. Indhold er lig flere sider i søgemaskinerne, flere ting at skrive om i sociale medier, ja listen er lang. Men indhold har altid været en udfordring, men det kan næsten være slut nu. Med en ny service kaldet Kapost,

Content is king, det ved alle, der driver en blog, forum eller en anden type hjemmeside. Indhold er lig flere sider i søgemaskinerne, flere ting at skrive om i sociale medier, ja listen er lang. Men indhold har altid været en udfordring, men det kan næsten være slut nu.

Med en ny service kaldet Kapost, som Trendsonline.dk tror kan blive en helt ny spændende online trend der vil brede sig i blogmiljøet som en hurtig steppebrand. Når først andre blogs begynder at skrive om det og man ser “Contribute” eller som vi kalder det på Trendsonline.dk “Bliv skribent” så vil det virkelig begynde at tage fart.

Kort fortalt er Kapost en værktøj til at skabe indhold, værktøjet er stadig i beta, men det er bare en fordel, mere om det længere nede. Det rammer nogle af de trends som McKinsey Quaterley skriver om i deres rapport http://www.mckinseyquarterly.com/Clouds_big_data_and_smart_assets_Ten_tech-enabled_business_trends_to_watch_2647
Co-creation, netværket skal være en del af organisationen, det er præcis det Kapost er. Og for at sætte en endnu tykkere streg under dette så er Forbes på vej med en ny strategi hvor co-creation skal være deres primære vej til indhold.

Men kort fortalt kan man med Kapost lave et virtuelt pressecenter for din hjemmeside eller blog. Promovere indholdet gennem sociale medier og gennem skribenternes netværk. De skribenter der er en del af bloggens virtuelle pressecenter har mulighed for at stemme på det bedste indlæg og på den måde bestemme hvad der skal være på bloggen. Som administrator på bloggen, har du altid total kontrol over hvad der skal udgives og hvad der måske skal finpudses lidt.

Som vi ser det er det en super smart service der virkelig har et marked. Vi kender ikke til nogle alternativer, så det bliver meget spændende at se om dette kan være med til at skabe en ny online trend. Kapost.com er som tidligere nævnt stadig i beta og det betyder at alle features er gratis men nedenfor kan ses hvordan prisplanen nogenlunde kommer til at se ud.

Man kan nemt integrere det til WordPress eller andre CMS systemer, så det er bare at komme i gang
www.kapost.com

4 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

 • TechCPH
  17. august 2010, 12:38

  Spændende! Lyder som om bloggerens rolle bliver ændret fra Journalist til redaktør… Det kunne være spændende at høre folks erfaringer med det.

  REPLY
 • admin
  17. august 2010, 19:35

  Ja det bliver meget spændende at følge. Man kan på følgende Youtube video se lidt mere om Kapost fra det nyligt afholdte Techstar – http://www.youtube.com/watch?v=q-K1G1MuXMA

  REPLY
 • […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Laursen, Jos Grønkjær van Es. Jos Grønkjær van Es said: Først skrev @trendsonline_dk om Kapost ( http://bit.ly/aKIQ57 ), så gjorde techrunch! #Copycats […]

  REPLY
 • Ulrich
  18. september 2011, 22:13

  Ny taktik. Meget spændende. Jeg kan dog godt tvivle lidt på hvor meget almindelige bloggere vil bruge det og hvor meget af indholdet der vil være på dansk.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: