Humoristisk kort over de sociale medier

Humoristisk kort over de sociale medier

Sjovt og alternativt, det er vist de ord man kan bruge om kortet over de sociale medier. Tallene er rigtige og taget fra officielle kilder. Det er en ver. 2, som marketing firmaet Flowtown har lavet. Meget inspiret fra XKCD og deres første kort over online communities. Udvalgte supermagters indbyggertal: Facebook – 500 millioner Habbo

Sjovt og alternativt, det er vist de ord man kan bruge om kortet over de sociale medier. Tallene er rigtige og taget fra officielle kilder. Det er en ver. 2, som marketing firmaet Flowtown har lavet. Meget inspiret fra XKCD og deres første kort over online communities.

Udvalgte supermagters indbyggertal:
Facebook – 500 millioner
Habbo – 178 millioner
Former land of Myspace – 125 millioner
Twitter – 114 millioner

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: