30 dages træning i personlig branding online

30 dages træning i personlig branding online

Nu er det tid til at lære noget. De næste 30 dage vil der være træning i personlig branding online. Det er stifteren fra Seesmic der er læreren og giver et godt bud på hvad man kan gøre indenfor denne disciplin. Trendsonline.dk prøver gennem bloggen også at hjælpe med dette med vores guides og artikler.

Nu er det tid til at lære noget. De næste 30 dage vil der være træning i personlig branding online. Det er stifteren fra Seesmic der er læreren og giver et godt bud på hvad man kan gøre indenfor denne disciplin. Trendsonline.dk prøver gennem bloggen også at hjælpe med dette med vores guides og artikler. Men denne videoserie skulle gerne være med til at give dette endnu et løft.

Nu er det bare at læne sig tilbage og finde tid til at lytte til Loïc Le Meur. God fornøjelse!

http://www.youtube.com/user/loiclemeur

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: