Fjollet fredag – hvor er fjolletobak billigst?

Fjollet fredag – hvor er fjolletobak billigst?

Som noget nyt Trendsonline.dk kommer vi med fredags indlæg vi kalder fjollet fredag. Dette er humoristiske og skæve indslag fra nettet, de vil altid være markedet med fjollet fredag i starten af indlægget og hvis man ikke er til lidt fredags sjov, så kan man springe over disse indlæg Price of Weed: Den amerikanske webtjeneste

Som noget nyt Trendsonline.dk kommer vi med fredags indlæg vi kalder fjollet fredag. Dette er humoristiske og skæve indslag fra nettet, de vil altid være markedet med fjollet fredag i starten af indlægget og hvis man ikke er til lidt fredags sjov, så kan man springe over disse indlæg

Price of Weed:
Den amerikanske webtjeneste giver dig et hurtigt overblik over hvor man billigst kan købe majiuana. Priserne der er på sitet indrapporteres af brugerne og kan ses på et kort i Google Maps, i øjeblikket  er der 3.000, som har lagt priser ind på hjemmesiden og der er planer om at give den et mere socialt aspekt, omkring lovligheden ved at købe det, spørgsmål . Nu er det ikke sådan at Trendsonline.dk vil opfordre til ulovligheder, men selve idéen og brug af Google Maps og priser er ret interessant. Tag selv et kig på siden og lad dig inspirere til din næste skæve idé.

www.priceofweed.com

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: