Fjollet fredag – hvor kommer ideer fra

Så er det fredag igen, og denne gang er vi ikke så kontroversielle som sidste fredag. Vi håber ikke vi har mistet for mange i svinget. Denne uge har vi fundet en video af den populære innovative entrepreneur Steven Johnson. Videoen prøver på en unik og Steven Johnsonsk måde at forklare hvilke miljøer der skaber

Så er det fredag igen, og denne gang er vi ikke så kontroversielle som sidste fredag. Vi håber ikke vi har mistet for mange i svinget. Denne uge har vi fundet en video af den populære innovative entrepreneur Steven Johnson.

Videoen prøver på en unik og Steven Johnsonsk måde at forklare hvilke miljøer der skaber gode idéer og hvilke der ikke gør det.

Se videoen nedenfor og lad dig inspirere, og ellers rigtig god kreativ og innovativ fredag.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: