Google fylder 12 år

Det er kun 12 år siden a Google kom til, der er nok nogle af os der kan huske Altavista og Lycos og hvad de allesammen hed. Hurtigt tog Google over og er blevet det sted hvor alt søgning foregår. Trine fra Hovedetpaabloggen.dk, der forresten er en super god blog, har skrevet en rigtig god

Det er kun 12 år siden a Google kom til, der er nok nogle af os der kan huske Altavista og Lycos og hvad de allesammen hed. Hurtigt tog Google over og er blevet det sted hvor alt søgning foregår.

Trine fra Hovedetpaabloggen.dk, der forresten er en super god blog, har skrevet en rigtig god artikel omkring Google og hele deres dominans på markedet. Om der er forskel på Google og Facebook, ja på overfladen er der, men hvis man kigger lidt dybere, har Google også nogle af de samme rettigheds / privacy udfordringer som Facebook. De udvider hele tiden der palette af webtjenester og dette giver større og større udfordringer, både for dig som bruger af de tjenester og selvfølgelig for Google.
Læs Google har fødselsdag her

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: