Infographic – Kampen mellem giganterne

Infographic – Kampen mellem giganterne

De fleste ved at Facebook på meget kort tid har indtaget en dominerende rolle i hele det sociale medie billede. Men hvor hurtigt er Facebook vokset i forhold til Google, hvor mange brugere har de og hvilken værdiansættelse har virksomheden på nuværende tidspunkt og efter en børsintroduktion i starten af 2011. Trendsonline.dk faldt over en

De fleste ved at Facebook på meget kort tid har indtaget en dominerende rolle i hele det sociale medie billede. Men hvor hurtigt er Facebook vokset i forhold til Google, hvor mange brugere har de og hvilken værdiansættelse har virksomheden på nuværende tidspunkt og efter en børsintroduktion i starten af 2011. Trendsonline.dk faldt over en Infographic der forklarer styrkeforholdet mellem det der på et tidspunkt var David mod Goliat, men i dag er blevet en meget mere jævnbyrdig kamp.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: