Hvad siger Folketinget om iværksætteri

Hvad siger Folketinget om iværksætteri

Overblik over de folkevalgte fra Folketinget sker gennem ny webtjeneste fra DR. DR har i dag lanceret Statustinget der samler alle Tweets og Facebook opdateringer lavet af omkring 100 politikere. Så nu kan man på en nem og hurtig måde få et overblik over hvem der skriver om startups / iværksætteri og andre emner der

Overblik over de folkevalgte fra Folketinget sker gennem ny webtjeneste fra DR.

DR har i dag lanceret Statustinget der samler alle Tweets og Facebook opdateringer lavet af omkring 100 politikere. Så nu kan man på en nem og hurtig måde få et overblik over hvem der skriver om startups / iværksætteri og andre emner der kan være interessante. Siden er delt op i blok der er rød og en der er blå. Udfra hver enkelt opdatering er der et navn og logo, så man hele tiden kan se hvem der har lavet opdateringen.

Tjenesten er lanceret i dag og vil løbende blive opdateret med flere politikere og hvis man har forslag eller synes der er mangler kan de mailes til ladn@dr.dk

http://www.dr.dk/nyheder/politik/statustinget/

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: