Fjollet fredag – gademusikant ver 2.0

Så er det fredag igen. Fredag er musik og sjov, derfor også en indlæg omkring dette. Men helt i vores nytænkende ånd. Man kommer gående i metroen i Paris og bliver mødt af de sirligste toner der kommer fra en ung pige der står og spiller på hendes guitar. Ja, sådan så det ud for

Så er det fredag igen. Fredag er musik og sjov, derfor også en indlæg omkring dette. Men helt i vores nytænkende ånd. Man kommer gående i metroen i Paris og bliver mødt af de sirligste toner der kommer fra en ung pige der står og spiller på hendes guitar. Ja, sådan så det ud for bare et år siden. Ja, flertallet af gangene hvor man møder en gademusikant vil det stadig være en akustisk guitar eller lignende. Men i nedenstående video er det iPad’en, der har indtaget gademusikanterne.


The First iPad Street Musician? from Alex Shpil on Vimeo.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos