Fjollet fredag – Tre blondiner tester smartphones

Fredag er det måske ikke helt, men det er stadig weekend, så denne uges fjollet fredag bliver til fjollet weekend. Vi er faldet over en sjov viralserie, som Sony har brugt til deres forholdsvis nye smartphone Xperia X10. Nu er det ikke sådan at vi vil gøre reklame for specifikke smartphones. Men denne serie er

Fredag er det måske ikke helt, men det er stadig weekend, så denne uges fjollet fredag bliver til fjollet weekend. Vi er faldet over en sjov viralserie, som Sony har brugt til deres forholdsvis nye smartphone Xperia X10.

Nu er det ikke sådan at vi vil gøre reklame for specifikke smartphones. Men denne serie er ret sjov især den med de tre blondiner. 3 af de sjoveste film kan ses nedenfor. Trendsonline.dk ønsker rigtig god weekend.

3 blondiner tester en smartphone:

3 surfere tester en smartphone:

3 børn tester smartphones:

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: