Fjollet fredag – Vanvittige atletiske tricks

Så er det fredag igen og som en fast tradition har vi Fjollet fredag. Vores ugentlige indlæg der kan være med til at gøre weekenden lidt sjovere.Denne uge har vi faldet over en video fra Youtube. Den viser virkelig hvad man kan, hvis man tror på sig selv. Om nogle af de enkelte sekvenser er

Så er det fredag igen og som en fast tradition har vi Fjollet fredag. Vores ugentlige indlæg der kan være med til at gøre weekenden lidt sjovere.Denne uge har vi faldet over en video fra Youtube. Den viser virkelig hvad man kan, hvis man tror på sig selv. Om nogle af de enkelte sekvenser er fup eller fakta skal vi lade andre om at bedømme, men vi synes ihvertfald at videoen er super!

Nyd videoen og musikken og de altetiske evner de fremviser – der er helt ud over det sædvanlige.

Rigtig god fredag og weekend.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos