Podcast # 5 – Interview med Hackavoid

Podcast # 5 – Interview med Hackavoid

En cykeltur fra Sverige til Nepal, herefter en tur op på af Mount Everest, det lyder ikke som det en startup skal igennem, eller skal han. Hvis du kigger lidt på de udfordringer du har haft på din tur mod din succes, så bliver du nok helt udmattet. I podcast nr. 5 har vi fanget

En cykeltur fra Sverige til Nepal, herefter en tur op på af Mount Everest, det lyder ikke som det en startup skal igennem, eller skal han. Hvis du kigger lidt på de udfordringer du har haft på din tur mod din succes, så bliver du nok helt udmattet. I podcast nr. 5 har vi fanget en spændende entreprenør der lod sig inspirere af Göran Kropp, den føromtalte bjergbestiger. Anders har stiftet en virksomhed der sikrer din hjemmeside og din startups tur mod toppen.

Hør mere i dette spændende podcast og om webtjenesten Hackavoid, og om Anders selv er på vej mod toppen.

Podcast # 5 – Anders Skovgaard – Hackavoid.dk – 40 min.

www.hackavoid.dk

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos