Glædelig jul fra Trendsonline.dk

Så nærmer vi os, glæden stråler fra den nærmeste familie, måske er du ikke helt gået på juleferie. Slip tastaturet et par dage ligesom undertegnede, sluk for din iphone, eller sagt på en anden måde, undgå de der arbejdsmails. Det er tid til at nyde denne højtid med din familie, det er dem der står

Så nærmer vi os, glæden stråler fra den nærmeste familie, måske er du ikke helt gået på juleferie. Slip tastaturet et par dage ligesom undertegnede, sluk for din iphone, eller sagt på en anden måde, undgå de der arbejdsmails. Det er tid til at nyde denne højtid med din familie, det er dem der står bag dig og som også er grunden til at du har en succesrig startup. Hvis Trendsonline.dk kender jer ret, så er ønskesedlen fyldt med bøger der skal hjælpe din startup endnu mere næste år, min er i hverfald.

Trendsonline.dk ønsker alle vores læsere en rigtig god jul. Der kommer et par indlæg mellem jul og nytår og efter året er vi klar til at tage arbejdshandsken på. Du kan glæde dig, for der kommer virkelig nogle nye spændende tiltag i starten af året, hvis man er fast læser og lytter til vores podcast så ved i det nok allerede, men for alle andre så kommer der bl.a. en serie for webshop ejere hvor vi interviewer nogle stærke personer, der giver deres bud på hvordan fremtiden ser ud for webshops, sideløbende kommer der en stor konkurrence, hvor man kan vinde spændende præmier der kan være med at forbedre din startup. Glæd dig, det gør vi!

Sidst men ikke mindst faldt vi over en sjov video, hvis I ikke har set den så kan den ses nedenfor, og hvis I har set den kan man altid se den en ekstra gang.

Glædelig jul

Teamet bag Trendsonline.dk

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Lasse Chor
  24. december 2010, 14:51

  I lige måde Daniel!

  Tillykke med siden! Det er sgu godt gået det du har fået op!

  God jul til dig og dine!

  De bedste hilsner
  Lasse

  REPLY
  • Daniel@Lasse Chor
   29. december 2010, 21:08

   Hej Lasse
   Tak for din hilsen. Synes også det går godt for Trendsonline.dk, men der er meget mere i vente. Vi ses snart. Hvis ikke før så til Startup Weekend i Århus i starten af Februar.

   REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: