Infographic – Trends fra Addthis viser hvordan vi deler

Infographic – Trends fra Addthis viser hvordan vi deler

Man kommer forbi en hjemmeside, blog eller andet, man læser artiklen og synes den er interessant og vil gerne dele den blandt dine venner, både i Facebook, på email og Twitter. Du kender nok webtjenesten der nemt lader dig gøre dette, Addthis. Man kan vel kalde webtjenesten defacto indenfor deling af indhold, og på grund

Man kommer forbi en hjemmeside, blog eller andet, man læser artiklen og synes den er interessant og vil gerne dele den blandt dine venner, både i Facebook, på email og Twitter. Du kender nok webtjenesten der nemt lader dig gøre dette, Addthis. Man kan vel kalde webtjenesten defacto indenfor deling af indhold, og på grund af denne udbredelse så har de også statistisk materiale der viser hvordan vi deler.

Det er stadig Facebook der er kongen, men email og Myspace er stadig også markante steder hvor vi deler. Nedenfor har vi fundet en spændende infographic der netop viser dette.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos