Video – en analyse af teknologi

Hvis man kunne tage alt teknlogi i hele verden og pille det fra hinanden, alt der er skrevet og gøre det samme. Herefter lave en analyse af de enkelte dele, og komme frem til et resultat, ville man så ligge inden med formlen på teknologi. Sean Gourley mener præcis dette, en matematiker der de sidste

Hvis man kunne tage alt teknlogi i hele verden og pille det fra hinanden, alt der er skrevet og gøre det samme. Herefter lave en analyse af de enkelte dele, og komme frem til et resultat, ville man så ligge inden med formlen på teknologi. Sean Gourley mener præcis dette, en matematiker der de sidste syv år har analyseret krig for den amerikanske hær, har nu valgt at finde genet til teknologi. Seans mål er gennem virksomheden Quid at lave et kort over alt teknologi i verden. Se videoen nedenfor, Trendsonline.dk synes ihvertfald videoen er spændende og sætter nogle super interessante tanker igang.

Sean Gourley: Tracking Innovation from PopTech on Vimeo.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos