Podcast # 6 – Interview med Tobias fra Ge.tt

Podcast # 6 – Interview med Tobias fra Ge.tt

Velkommen til Trendsonline.dk podcast nr. 6. De fleste kender følgende scenarie, man har nogle filer man gerne vil dele med venner eller forretningsforbindelser. Men hvis man skal dele dem så er det stadig en besværlig proces, der er nogle webtjenester der kan gøre det, men dem der har designet dem har ikke haft brugervenlighed i

Velkommen til Trendsonline.dk podcast nr. 6. De fleste kender følgende scenarie, man har nogle filer man gerne vil dele med venner eller forretningsforbindelser. Men hvis man skal dele dem så er det stadig en besværlig proces, der er nogle webtjenester der kan gøre det, men dem der har designet dem har ikke haft brugervenlighed i deres tanker. Nu er der kommet et nyt bud på hvordan det kan gøres. Tilfældigheder og en rigtig god portion held, dygtighed og flid er nøgleordene bag Ge.tt.

Podcast # 6 – Tobias fra Ge.tt – 48 min.

www.ge.tt

8 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

8 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos