Podcast # 7 – Interview med Morten fra Gezto.dk

Podcast # 7 – Interview med Morten fra Gezto.dk

Nysgerrig og undren startede webtjenesten Gezto. Hvorfor kan man ikke booke et bord til en restaurant online. Just-Eat havde forsøgt med det, men valgte at fjerne muligheden. Morten stifteren af Gezto var en aften på jagt efter et bord i Kolding. Han søgte på nettet og kunne ikke finde en tjeneste der nemt kunne gøre

Nysgerrig og undren startede webtjenesten Gezto. Hvorfor kan man ikke booke et bord til en restaurant online. Just-Eat havde forsøgt med det, men valgte at fjerne muligheden. Morten stifteren af Gezto var en aften på jagt efter et bord i Kolding. Han søgte på nettet og kunne ikke finde en tjeneste der nemt kunne gøre dette.

Han kunne huske han havde set noget tilsvarende på Just-Eat, men det var blevet fjernet. Hvorfor ikke gå til kilden og finde ud af hvorfor de stoppede med det. Morten fik fat i Jesper Buch, stifteren bag Just-Eat og fik afdækket alle hans spørgsmål og meget mere. Herfra har det bare været fremad uden at se sig tilbage. Hør hele historien fra Morten Malkanthi i Trendsonline.dk podcast nr. 7.

Podcast # 7 – Morten fra Gezto.dk – 54 min.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: