Infographic – historien om social networking

Infographic – historien om social networking

Sociale networking startede ikke med Facebook, Twitter og nogle af de tjenester vi bruger i dag. Det går mange år tilbage hvor man ikke vidste hvad det var man satte igang. Vi skal 40 år tilbage, to computere der stod ved siden af hinanden, og lave et forsøg på at sende kode mellem de to

Sociale networking startede ikke med Facebook, Twitter og nogle af de tjenester vi bruger i dag. Det går mange år tilbage hvor man ikke vidste hvad det var man satte igang. Vi skal 40 år tilbage, to computere der stod ved siden af hinanden, og lave et forsøg på at sende kode mellem de to computere. Det lykkedes og derfra har den sociale networking platform udviklet sig meget og da Facebook kom til har det udviklet sig med lynets hast.

Trendsonline.dk har fundet denne infografik der viser hvordan historien for social networking har set ud siden 1971

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos