Fokus – Martin Thorborgs bud på fremtidens webshop

Hvordan gør du din webshop klar til fremtiden, hvad skal du satse på og hvad er spild af ressourcer. Trendsonline.dk kommer i denne fokusserie rundt om emnet, der berører alle der har en webshop. Så hvis du læser dette og ikke har en webshop, så husk at dele denne fokusserie med venner og bekendte der kunne være det mindste interesseret.

Et, to, klik, et stk. speedbåd og værtindegaver
Uden at afsløre for meget kommer vi virkelig rundt omkring og får en håndfuld guldkorn serveret på et sølvfad. Vi starter ud med Martin Thorborg, manden der er lig iværksætteri i Danmark. Hans køb af en
speedbåd til kr. 300.000, uden at have set den i den virkelige verden. Bestilling af værtindegaver fra strandstolen med få klik på smartphonen. Den gode købmand og rigtig mange andre gode råd til dig.

Fokusserien om fremtidens webshop er debatskabende interviews og artikler. Debatten foregår på vores Facebook fanpage, LinkedIn gruppe mv. Hvis man vil være med kan man hurtigt melde sig til.
Desuden kan man skrive kommentarer nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Podcast # 9 – Interview med Martin Thorborg -1 time 15 min.


Skrevet af

Læs også

13 kommentar

 1. Pingback: Martin Thorborg Interview på TrendsOnline.dk

 2. Pingback: Tweets that mention Online trends | Fokus – Martin Thorborgs bud på fremtidens webshop | Trendsonline.dk -- Topsy.com

 3. info@biopejs.com'Jesper Christiansen said:

  Super podcast Daniel. Din bedste til dato.

  Martin virkede måske en anelse træt i starten, men jeg skal love for, at han hurtigt livede op, fik sit velkendte engagement frem og kom med en masse guldkorn. Inspirerende og fuld af god energi :-)

  Keep up the good work!

 4. Pingback: Virker Markedsføring via Downtown? - Blogindlæg om gruppekøb

  • Daniel said:

   Ja, det kan du have ret i. Jeg tror jeg gerne ville lade Thorborg tale og blev lidt fortryllet, men tak for din gode input.

   Med venlig hilsen

   Daniel Laursen
   Trendsonline.dk

 5. info@industribasen.dk'Morten said:

  Endnu et godt podcast fra Hr. Thorborg, man bliver altid revet med i hans historier og hans erfaringer, mange tak fordi du ville lave dette podcast med ham.

  Fortsat god dag.
  Mvh
  Morten.

 6. Pingback: Hør Martin Thorborg give sit bud på fremtidens webshop

 7. Pingback: Genhør med de mest populære podcasts på Trendsonline | Trendsonline.dk

Top