Podcast # 11 – Interview med Endomondo

Podcast # 11 – Interview med Endomondo

Du runder hjørnet og mangler kun de sidste 150 meter hjem, du er ved at slå din personlige rekord. De sidste 150 meter er hurtigt overstået. Din mobilewebtjeneste overfører dine løbe data til din profil og hvis din konfiguration sender den det videre til Facebook. Endomondo er en dansk web / mobiltjeneste der gør det

Du runder hjørnet og mangler kun de sidste 150 meter hjem, du er ved at slå din personlige rekord. De sidste 150 meter er hurtigt overstået. Din mobilewebtjeneste overfører dine løbe data til din profil og hvis din konfiguration sender den det videre til Facebook. Endomondo er en dansk web / mobiltjeneste der gør det muligt at tracke din sport, konkurrere mod venner og analysere din træning.

Endomondo er en dansk startup der på kort tid har opnået en global succes. De har i deres korte levetid fået et brugerantal andre kun drømmer om. Hør mere i dette podcast med den ene af stifterne bag Endomondo Christian Birk.

Podcast # 11 – Interview med Christian Birk / Endomondo – 31 min.

www.endomondo.com

4 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: