Fokus – Mikkel deMib – Miss Fanø er fremtidens vinder

Fokus – Mikkel deMib – Miss Fanø er fremtidens vinder

Det er bedre at være nr. et i dit felt end nr. fire i hele verden. Man husker ikke nr. fire. Sagt med Mikkel deMibs egne ord så er det bedre at være nr. 1 i Miss Fanø end nr. fire i Miss World. Indenfor søgemaskineoptimering er det præcis det der er fokus, det er

Det er bedre at være nr. et i dit felt end nr. fire i hele verden. Man husker ikke nr. fire. Sagt med Mikkel deMibs egne ord så er det bedre at være nr. 1 i Miss Fanø end nr. fire i Miss World. Indenfor søgemaskineoptimering er det præcis det der er fokus, det er nr. et der sælger vare og de andre der taber.

Trendsonline.dk snakker i tredje del af fokusserien om fremtidens webshop med SEO guruen Mikkel deMib. Hør dette podcast og bliv meget klogere på hvorda søgemaskinerne og de sociale medier kan bruges til din webshop.

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 13 – Interview med Mikkel deMib – 1 time 20 min.

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Jesper Christiansen
  24. februar 2011, 01:13

  Tak for et godt podcast med Mikkel deMib. Til orientering kan jeg fortælle dig Daniel, at du nu halvandet døgn efter din publisering, ligger nr. 1 på Google, når man søger på Miss Fanø 🙂 🙂

  REPLY
  • Daniel@Jesper Christiansen
   24. februar 2011, 17:38

   Tak for det Jesper. Ja, søgemaskineoptimering virker. Glæder mig til at se om min bouncerate er ligeså høj på Miss Fanø som på Fjolletobak;)

   REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: