Fokus – Jesper Christiansen – Sådan bootstrapper du din webshop

Fokus – Jesper Christiansen – Sådan bootstrapper du din webshop

Du har, eller vil gerne lave, en webshop, men hvordan får du gjort den mere synlig? Du kan læse kilometer af blogindlæg og flere bøger, eller du kan nøjes med at lytte med her, i femte del af Trendsonline.dk fokusserie om fremtidens webshop. Denne gang har vi fanget en bootstrapper af karat. Hvordan får du

Du har, eller vil gerne lave, en webshop, men hvordan får du gjort den mere synlig? Du kan læse kilometer af blogindlæg og flere bøger, eller du kan nøjes med at lytte med her, i femte del af Trendsonline.dk fokusserie om fremtidens webshop.

Denne gang har vi fanget en bootstrapper af karat. Hvordan får du succes med din webshop uden nogen stor investering? Hvilke redskaber kan bruges og hvilke giver det bedste udbytte? Lyt med den næste time og 15 min, og få det ene tip efter det andet i selskab med Jesper Christiansen og Trendsonline.dk

Rigtig god fornøjelse!

Podcast # 18 – Interview med Jesper Christiansen / Biopejs.com – 1 time og 15 min.

3 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • JesperCC podcast på TrendsOnline.dk
  20. marts 2011, 00:30

  […] Jeg er blevet interviewet af Daniel Laursen fra TrendsOnline.dk i hans serie om fremtidens webshop. Det kom der et podcast ud af, som du kan høre her: Podcast med Jesper Christiansen […]

  REPLY
 • Gratis markedsføring
  16. september 2011, 13:38

  […] Jeg har i mine første mange år som iværksætter været privilligeret af ikke at have nogen penge. Det har lært mig at se alternativt på markedsføring og fokusere på alle de ting, som man kan gøre gratis eller for næsten ingen penge og som samtidig har en stor relativ stor effekt. Jeg vil kun berøre emnerne perifert og muligvis uddybe dem i nye indlæg senere. Alternativt kan du hyre mig som foredragsholder eller konsulent og få ikke blot uddybning men også praktisk hjælp til at komme igang med gratis markedsføring. Jeg er også blevet interviewet af Trendsonline.dk, hvor jeg fortæller om gratis markedsføring. Hør podcast’et her […]

  REPLY
 • […] postcaster Daniel Laursen. Daniel is a very dedicated blogger and startups expert running the best startup blog i Denmark. I am talking about bootstrapping and how to market a webshop, when you have no […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos