Podcast # 19 – Interview med Kasper Hulthin – Podio

Podcast # 19 – Interview med Kasper Hulthin – Podio

Hvis du er vant til både at bruge regneark og tre forskellige webtjenester til at styre leverandører, udgivelsesplan, kunder mv., så er denne podcast noget for dig. Podio har samlet det hele i en let tilgængelig stream, som vi kender det fra Facebook. Podio bliver brugt blandt mange forskellige virksomheder i hele verden, på meget

Hvis du er vant til både at bruge regneark og tre forskellige webtjenester til at styre leverandører, udgivelsesplan, kunder mv., så er denne podcast noget for dig. Podio har samlet det hele i en let tilgængelig stream, som vi kender det fra Facebook. Podio bliver brugt blandt mange forskellige virksomheder i hele verden, på meget kort tid har de fået en kundebase, som andre webtjenester kun kan nikke anerkendende til.

I podcastet med Kasper Hulthin fra Podio kan du bl.a. høre

Kaspers første idé som entreprenør!
Hvordan holder de fokus på Podio?
Er Podio vores danske håb?
Opskriften på at finde kapital

og meget meget mere…

Hør interviewet med den ene stifterne af Podio, Kasper Hulthin i dette spændende podcast med Trendsonline.dk

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 19 – Interview med Kasper Hulthin / Podio.com – 57 min.

www.podio.com

8 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

8 Comments

 • Jesper
  22. marts 2011, 19:37

  Virkelig spændende med mange gode pointer.. Har du enlig prøvet at få fat i Morten lund ?det kunne være super fedt !

  REPLY
  • Daniel@Jesper
   22. marts 2011, 22:33

   Hej Jesper

   Ja, det var rigtig spændende at snakke med Kasper.

   Vi kommer med en fokusserie på hvordan du får investering her satser jeg på at Morten Lund er en af dem jeg interviewer. Men hvis der er andre ønsker så skriv dem endelig nedenfor eller send en mail til os gennem kontaktformen.

   REPLY
 • […] De har lige vundet Europas, ikke Europeans som undertegnede kommer til at sige. Har været i London i sidste torsdag og modtage prisen, holdt en fest for de nærmeste fredag. Jon kommer ind i den rigtige casual mondering, en podio hættetrøje, som han kommenterer på, der kun er 25 eksemplarer af i verden. Vi satte os ned på første sal i CSE lørdagen midt i sidste weekends Startup Weekend i København og fik en god lang snak med Jon. Hvis du vil hører vores første podcast med Podio, kan du høre det her, interview med Kasper Hulthin fra Podio […]

  REPLY
 • […] løsninger var det man brugte før Podio. Trendsonline har haft fornøjelsen af at interviewe både Kasper og Jon fra Podio og da vi interviewede Jon fortalte han der var noget stort på […]

  REPLY
 • […] Podio t-shirt kunne bære den med ekstra stolthed. Trendsonline.dk har tidligere snakket med Jon og Kasper fra Podio og i dag blev det breaket, at de er blevet opkøbt af Citrix, en større amerikansk […]

  REPLY
 • […] marts 2011 interviewede vi Kasper Hulthin fra Podio – hør hvordan det gik den fornyligt opkøbte virksomheden for halvandet år siden.  (276) […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos