Home Podcast Podcast # 19 – Interview med Kasper Hulthin – Podio

8

Hvis du er vant til både at bruge regneark og tre forskellige webtjenester til at styre leverandører, udgivelsesplan, kunder mv., så er denne podcast noget for dig. Podio har samlet det hele i en let tilgængelig stream, som vi kender det fra Facebook. Podio bliver brugt blandt mange forskellige virksomheder i hele verden, på meget kort tid har de fået en kundebase, som andre webtjenester kun kan nikke anerkendende til.

I podcastet med Kasper Hulthin fra Podio kan du bl.a. høre

Kaspers første idé som entreprenør!
Hvordan holder de fokus på Podio?
Er Podio vores danske håb?
Opskriften på at finde kapital

og meget meget mere…

Hør interviewet med den ene stifterne af Podio, Kasper Hulthin i dette spændende podcast med Trendsonline.dk

Rigtig god fornøjelse

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

www.podio.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Founder of Trendsonline.dk, co-founder of TechBBQ, Founder of Startupstamp and Welovestartups. In love with startups, my son and my wife ;)

8 COMMENTS

    • Hej Jesper

      Ja, det var rigtig spændende at snakke med Kasper.

      Vi kommer med en fokusserie på hvordan du får investering her satser jeg på at Morten Lund er en af dem jeg interviewer. Men hvis der er andre ønsker så skriv dem endelig nedenfor eller send en mail til os gennem kontaktformen.

  1. […] De har lige vundet Europas, ikke Europeans som undertegnede kommer til at sige. Har været i London i sidste torsdag og modtage prisen, holdt en fest for de nærmeste fredag. Jon kommer ind i den rigtige casual mondering, en podio hættetrøje, som han kommenterer på, der kun er 25 eksemplarer af i verden. Vi satte os ned på første sal i CSE lørdagen midt i sidste weekends Startup Weekend i København og fik en god lang snak med Jon. Hvis du vil hører vores første podcast med Podio, kan du høre det her, interview med Kasper Hulthin fra Podio […]

Leave a Reply