Update – Breaking news – Techcrunch køber Trendsonline.dk

Efter lange forhandlinger har amerikanske Techcrunch sent torsdag aften dansk tid købt Trendsonline.dk. Trendsonline.dk stifter udtaler, “Det har været lange seje forhandlinger, og vi er meget tilfreds med resultatet, vi har fået et tilbud vi ikke kunne sige nej til og en mulighed for at bygge videre på succesen”. Mere information følger… Relateret

Efter lange forhandlinger har amerikanske Techcrunch sent torsdag aften dansk tid købt Trendsonline.dk.

Trendsonline.dk stifter udtaler, “Det har været lange seje forhandlinger, og vi er meget tilfreds med resultatet, vi har fået et tilbud vi ikke kunne sige nej til og en mulighed for at bygge videre på succesen”.

Mere information følger…

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: