Podcast #25 – Interview med Natasha Saxberg – Gignal

Podcast #25 – Interview med Natasha Saxberg – Gignal

Du er på en stor event og der foregår hele tiden noget spændende, hvordan får du styr på hvem der er checket ind på Foursquare / Gowalla, hvad der tweetet om og hvilke billeder der bliver taget inden for en radius. Gignal en dansk webtjeneste har samlet det hele under en fælles nyhedsstrøm. Vi undskylder

Du er på en stor event og der foregår hele tiden noget spændende, hvordan får du styr på hvem der er checket ind på Foursquare / Gowalla, hvad der tweetet om og hvilke billeder der bliver taget inden for en radius. Gignal en dansk webtjeneste har samlet det hele under en fælles nyhedsstrøm.

Vi undskylder for kvaliteten på dette podcast, men Skype drillede denne aften. Men indholdet vejer meget tungere. Vi har fat i en ekspert indenfor Twitter der arbejder med det til daglig professionelt og har sammen med hendes mand og medstifter lavet startuppen Gignal. Gignal er en supersmart webtjeneste der samler alt hvad der foregår på en event, fra Twitter, Foursquare, Gowalla

I dette podcast med Natasha Saxberg kan du bl.a. høre om:

– Hvordan når man de rigtige milepæle

– Hvad bliver Gignals forretningsmodel

– En tur i Natashas ark, og hvad er det?

Hør interviewet med medstifteren af Gignal.com, Natasha Saxberg i dette spændende podcast med Trendsonline.dk

Podcast # 25 – Interview med Natasha Saxberg fra Gignal – 32 min.

 

Gignal kan ses på www.gignal.com og hvis der er nogle der har idéer og kommentarer, må de endelige give dem videre til Natasha Saxberg.

3 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • Allan Ebdrup
  13. april 2011, 14:36

  OK, interview.
  Men jeg stoppede da du sagde du tabte tråden og var ved at falde i søvn… Det virker en kende useriøst…

  REPLY
  • Daniel@Allan Ebdrup
   13. april 2011, 21:37

   Hej Allan

   Nogle gange kommer der nogle udbrud fra mig, og dette var vist bare et af dem. Men jeg er glad for feedback og sig endelig til hvordan jeg / vi kan forbedre det hele.

   REPLY
 • […] På denne europæiske liste var Danmark så dygtige, at vi havde to med . Så der skal lyde et stort tillykke til Tine Thygesen fre Everplaces, som vi interviewede i sidste måned, interview med Everplaces og Natasha Friis-Saxberg, Gignal. Hende har vi også interviewet, det ligger dog lidt længere tilbage og var før vi opgraderede til bedre lydudstyr, interview med Gignal. […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: