Google tvivler omkring billig musikservice

Google tvivler omkring billig musikservice

Googles meget omtalte musik streamingservice, der angiveligt skal give forbrugere ubegrænset adgang til streaming af musik, møder nu modstand i musikbranchen. Af samme årsag, vil Google måske ændre fokus for tjenesten og dermed undgå at skulle igennem den langsommelig proces det er, at indhente tilladelser fra de største pladeselskaber. Når man ser på Spotifys problemer

Googles meget omtalte musik streamingservice, der angiveligt skal give forbrugere ubegrænset adgang til streaming af musik, møder nu modstand i musikbranchen.

Af samme årsag, vil Google måske ændre fokus for tjenesten og dermed undgå at skulle igennem den langsommelig proces det er, at indhente tilladelser fra de største pladeselskaber. Når man ser på Spotifys problemer med at få adgang til det amerikanske marked, forstår man Googles bekymring.

I stedet overvejer søgegiganten efter sigende at gå i Amazons fodspor, og lave en service der lader brugeren uploade sin musik til en server, og streame sin egen musiksamling hvor som helst, når som helst.

Rygterne siger at især Warner Music Group skulle stille sig tvivlende over for Googles idé om at lade brugerne streame de første 500 numre gratis. I stedet har medie-giganten foreslået at et års ubegrænset forbrug af musik skulle koste musikfans et beløb på 30 $.

Beløbet, der svarer til cirka 150 kroner, er ellers noget der kunne omvende selv de mest nærige musikpirater til at blive betalende kunder

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Kristjansen
  22. april 2011, 17:17

  Det lyder ellers spændende med en Google musiktjeneste, som ville blæse TDC Play og Wimp langt væk. Umiddelbart kan man også godt forstå den bekymring der er i musikbranchen for projektet. Det bliver interessant at følge udviklingen 🙂

  REPLY
 • Daniel
  27. maj 2011, 23:01

  Ja, men endnu mere spændende bliver det med Apples nye cloud tiltag der snart skulle være på banen. De har aftalerne på plads med pladeselskaberne, du kan læse mere om det her http://www.trendsonline.dk/2011/05/27/cloud-musik-hvem-vinder-fremtiden/

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: