Update – Netværk dig til et drømmejob d. 10 juni

Update – Netværk dig til et drømmejob d. 10 juni

Går du med drømmen om at være en del af succesen Podio, Firmafon, Startupbootcamp m.fl. Så er det på tide at sætte et stort kryds d. 10 juni og sætte gps’en mod Foundershouse. Om du er studerende, i arbejde eller bare nysgerrig, så kan dette være noget for dig. Hvis du også søger super motiverede

Går du med drømmen om at være en del af succesen Podio, Firmafon, Startupbootcamp m.fl. Så er det på tide at sætte et stort kryds d. 10 juni og sætte gps’en mod Foundershouse.

Om du er studerende, i arbejde eller bare nysgerrig, så kan dette være noget for dig. Hvis du også søger super motiverede kollegaer og et højt tempo med uanede udviklingsmuligheder, ja så ved du allerede hvad du skal.

Netværk med spændende tech startups
Dette er dagen hvor du har mulighed for at firmadate dig til en spændende jobmulighed blandt de mest interessante danske tech startups. I øjeblikket er der tilmeldt fem spændende virksomheder, men det tal skal nok snige sig markant op.

En fællestur til København kunne være et forslag fra Trendsonline.dk, hvis man ikke er så heldig at bo i København.

Vil du vide mere og tilmelde dig, kan man gøre det på nedenstående link, bliv en del af en startup.
Trendsonline.dk laver en opfølgende artikel for at høre hvordan arrangementet gik og om fremtidige arrangementer med lignende karakter.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: