Podcast # 39 – Interview med Sebastian Stockmarr – Magma

Podcast # 39 – Interview med Sebastian Stockmarr – Magma

I magasinbranchen har der længe været brugt en blanding af excelark og indesign udprint for at holde styr på produktionsplanen og magasinplanlægningen. Dette vil Magma lave om på, og de har skabt en meget intuitiv og ligetil, deres inspirationskilde er 37signals produkter der også har en hel fantastisk lethed og enkelthed i designet. Trendsonline.dk har

I magasinbranchen har der længe været brugt en blanding af excelark og indesign udprint for at holde styr på produktionsplanen og magasinplanlægningen. Dette vil Magma lave om på, og de har skabt en meget intuitiv og ligetil, deres inspirationskilde er 37signals produkter der også har en hel fantastisk lethed og enkelthed i designet.

Trendsonline.dk har taget en snak med den ene af stifterne bag Magma Sebastian xx, og i interviewet kommer vi vidt omkring lige fra startupbootcamp, networking og magasinproduktion.

I interviewet med Sebastian Stockmarr kan du bl.a. høre følgende:

– Hvad får man ud af at være med i Startupbootcamp
– Ruby, PHP eller .Net?
– Hvad får man ud af et stærkt advisory netværk?
– Hvad er forretningsmodellen for Magma?

og meget meget mere

Rigtig god fornøjelse med dette interview med Sebastian Stockmarr fra MagmaHQ

Podcast # 39 – Interview med Sebastian Stockmarr – Magma – 28 min.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] Vi møder en af deltagerne der er igang med at kreere en t-shirt, der vil fortælle om kompetencerne og positionere sig blandt de andre deltagere “Jeg vil lige prøve, at give det et skud og prøve at lære så mange mennesker at kende som muligt”, Johan fortsætter, “en idé der handler om at lave en musikkalender for hele København, som integrerer lokale venues og musikerne. En personlig kalender så man cutter alt crappet fra”, siger Johan Stockmarr, der er fætter til Sebastian vi tidligere har interviewet ang. MagmaHQ […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: