Tour de startup – startup stafet rundt i Danmark

Hvad gemmer der sig bag en startup når man først er kommet ind af døren, er det et bootstrapping miljø med pizzabakker og colaer og langskæggede programmører. Er det hightech eller et kontorhotel. Trendsonline.dk vil sende en stafet rundt i Danmark, hvor hver startup får lov til at fortælle lidt om dem selv og samtidig

Hvad gemmer der sig bag en startup når man først er kommet ind af døren, er det et bootstrapping miljø med pizzabakker og colaer og langskæggede programmører. Er det hightech eller et kontorhotel. Trendsonline.dk vil sende en stafet rundt i Danmark, hvor hver startup får lov til at fortælle lidt om dem selv og samtidig vise lidt rundt på lokationen.

Hvor skal vi starte?
Vi sender stafetten til Aalborg, Aarhus, Odense, København eller en helt femte by, herefter er det op til den enkelte startup og sende den videre til en ny i en anden by. Trendsonline.dk håber på at komme godt omkring også i ydre områderne af Danmark og se et behind the scenes af den danske startup scene.

En lille præmie
Den mest kreative / bedste video er vinder af et Cisco Flipcam og andenpræmien er en Apple trøje som Lasse i Silicon Valley vil forsøge at få en underskrift på fra en kendt iværksætter.

Trendsonline.dk håber at I vil støtte op om dette initiativ, når vi har været hele vejen rundt laver vi en sammenklipning af startups der har været med.

3 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • Søren Spelling Lund
  23. august 2011, 11:58

  I er meget velkomne til at kigge forbi uCommerce i Aarhus til en snak om iværksætteri og e-handel 🙂

  Vi laver standard produkter til e-handel, som afsættes globalt.

  REPLY
  • Daniel@Søren Spelling Lund
   24. august 2011, 20:12

   Hej Søren
   Tak for din kommentar, ang. stafetten så er den gået i gang og nu handler det om at være dygtig og heldig for at den kommer forbi. Man kan altid tweete eller maile dem der har stafetten, så kan det være at man kan overtale dem om at de skal sende den din vej.

   Men ang. et besøg i Århus så er vi altid interesseret i at snakke med jer. Lad os finde et tidspunkt og tage et interview der kan bruges som podcast eller artikel.

   Med venlig hilsen
   Daniel Laursen

   REPLY
 • Daniel
  1. september 2011, 23:05

  Vi har modtaget en præmie til konkurrencen fra Graduateland der kommer med i puljen. Nu har du også mulighed for at vinde en fantastisk flot Graduateland t-shirt.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: