Silicon Valley by night # 3 – Podcast live fra San Francisco

Silicon Valley by night # 3 – Podcast live fra San Francisco

Ja, så har vi været en tur forbi the valley. Silicon Valley by Night nr. 3 er en realitet. Tirsdag aften tog vi en snak med Lasse fra Innovation Center Denmark og tog derved temperaturen i the valley både før og efter en løbetur på Stanford University. Denne gang kommer vi forbi emner som: –

Ja, så har vi været en tur forbi the valley. Silicon Valley by Night nr. 3 er en realitet. Tirsdag aften tog vi en snak med Lasse fra Innovation Center Denmark og tog derved temperaturen i the valley både før og efter en løbetur på Stanford University.

Denne gang kommer vi forbi emner som:

– Hvad er Tour de Startup?
– Hvad gør US for iværksættere kontra Danmark?
– Produktivitet og hvordan bliver man mere produktiv?
– Hvad er der er spændende nyt fra ICDK?
– Hvad er Startup”boatcamp”
og meget meget mere…

Podcast – Silicon Valley by night # 3 – 48 min.

Kom med forslag til hvad du vil høre. Vi er åbne for forslag til hvilken form showet skal tage og I er velkomne til at kommentere nedenunder eller Tweete @chordk eller @trendsonlinedk. Vi regner desuden med at formatet bliver en livestream i stedet for et podcast, men pt. er vi på udkig efter det rigtige setup.

Info om SVBN:
Værterne er Lasse Chor der er derovre i 6 måneder, han er vidt kendt i det danske startup miljø og har været med til startup af flere virksomheder og været en ledende figur ved Startup Weekend, RhOk og meget mere. Medværten er stifteren bag Trendsonline.dk, Daniel Laursen der til daglig arbejder som business developer hos en ny dansk startup, www.adius.dk, der vil sætte en ny standard for kontakt mellem marketingchefer og webbureuaer, reklamebureauer mv.

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Àsgeir
  24. august 2011, 22:51

  It is broken.

  REPLY
  • Daniel@Àsgeir
   25. august 2011, 23:31

   Tak for input, nu er det rettet, desværre manglede vi et tag i vores html kode;(, men nu er vi kørende.
   Bedre sent end aldrig.

   Hilsen
   Daniel Laursen

   REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: