Tour de Startup – Stafetten er landet hos Graduateland

Tour de Startup – Stafetten er landet hos Graduateland

Hvad gemmer der sig bag døren når man går ind i en startup, dette spørgsmål har vi stillet os selv mange gange. Trendsonline.dk har besøgt mange startups og set mange forskellige former for lokaliteter. Men hvordan lever og ånder startup, hvor kommer de på deres geniale koncepter, hvor sidder de den ene aften efter den

Hvad gemmer der sig bag døren når man går ind i en startup, dette spørgsmål har vi stillet os selv mange gange. Trendsonline.dk har besøgt mange startups og set mange forskellige former for lokaliteter.

Men hvordan lever og ånder startup, hvor kommer de på deres geniale koncepter, hvor sidder de den ene aften efter den anden og koder for at nå en milestone. Trendsonline.dk synes det kunne være super spændende og sjovt at sende en stafet rundt i landet.

I første udgave af Tour de Startup er det Graduateland der viser os rundt. Se videoen nedenfor

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Martin
  21. september 2011, 10:47

  En skam i har lagt det filter her over video’en . Det gør den træls og mørk.

  REPLY
 • Twitters nye HQ | Trendsonline.dk
  21. april 2012, 20:07

  […] Hvis du vil se et eksempel på et dansk startups kontorfaciliteter kan du her få et kig in hos Graduateland: http://www.trendsonline.dk/2011/09/02/tour-de-startup-stafetten-er-landet-hos-graduateland/ […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: