Ge.tt indtager TechCrunch Disrupt 2011

Ge.tt indtager TechCrunch Disrupt 2011

Disse dage holder TechCrunch mega konferencen “Disrupt” i San Francisco, og der er et par danske deltagere, som vi vil prøve at tale med de næste par dage. I går havde den danske statup Ge.tt en stand i Startup Alley. Det var fedt at se, at der var rigtig mange interesserede omkring standen det meste

Disse dage holder TechCrunch mega konferencen “Disrupt” i San Francisco, og der er et par danske deltagere, som vi vil prøve at tale med de næste par dage. I går havde den danske statup Ge.tt en stand i Startup Alley. Det var fedt at se, at der var rigtig mange interesserede omkring standen det meste af dagen. Og da jeg talte med Mathias (til højre) var det tydeligt, at det havde været en lang men spændende dag for Ge.tt.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: