Hvor god en Exit Poll kan man lave på Facebook?

I den her valgkamp har der været talt rigtig meget om potentialet i Facebook – men det er svært rent faktisk at sætte tal på dette potentiale. Nu prøver et par ihærdige iværksættere at gå en utraditionel vej i forsøget på at se hvad Facebook kan bruges til. Kan man lave en Exit Poll efter

I den her valgkamp har der været talt rigtig meget om potentialet i Facebook – men det er svært rent faktisk at sætte tal på dette potentiale.

Nu prøver et par ihærdige iværksættere at gå en utraditionel vej i forsøget på at se hvad Facebook kan bruges til. Kan man lave en Exit Poll efter alle kunstens regler via Facebook? En exit poll der kan fortælle os noget om potentialet. Det bliver spændende at følge, hvor god en måling, det er muligt at lave og om det kan forudsige valgresultatet.

Folkene bag er iværksættere og deres ambition er at se hvor langt man kan komme med ganske lidt – ja faktisk ingen ressourcer – men blot engagement.

Støt op om initiativet og vær med her: http://on.fb.me/exitpoll2011

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: