Trendsonline.dk er på GotoAarhus 2011

Så er vi landet på GotoAarhus 2011, vi har fået en plads i vores egen zone, hvor vi dækker denne event. Vi havde lidt tekniske udfordringer i starten med nyt lyd udstyr, men er nu på plads og klar til at interviewe og skrive et par artikler i løbet af dagen. Der er mange spændende

Så er vi landet på GotoAarhus 2011, vi har fået en plads i vores egen zone, hvor vi dækker denne event. Vi havde lidt tekniske udfordringer i starten med nyt lyd udstyr, men er nu på plads og klar til at interviewe og skrive et par artikler i løbet af dagen.

Der er mange spændende keynotes og vi glæder os især til at høre Eric Wahlforss fra Soundcloud. Det bliver spændende at se om det tekniske niveau er for alle eller kun dem der normalt sidder dybt begravet i Ruby, PHP eller .Net.

Der er vil i løbet af dagen løbende komme interviews og indlæg fra eventen i Musikhuset i Århus.

Til dem der også er på konferencen kan vi kun ønske alle en rigtig god konference

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: