Uge 46 – Entrepreneurship in Denmark – sådan starter du virksomhed

Uge 46 – Entrepreneurship in Denmark – sådan starter du virksomhed

I uge 46 er der mange spændende arrangementer, et af dem er fra Etnisk erhvervsfremme en event for folk der ønsker at starte virksomhed. Der er gode muligheder for at møde ligesindede og eventen der er målrettet folk der har brug for den rigtige information om hvordan man som bosiddende i Danmark nemt laver virksomhed.

I uge 46 er der mange spændende arrangementer, et af dem er fra Etnisk erhvervsfremme en event for folk der ønsker at starte virksomhed. Der er gode muligheder for at møde ligesindede og eventen der er målrettet folk der har brug for den rigtige information om hvordan man som bosiddende i Danmark nemt laver virksomhed.

På eventen kan man høre fra andre iværksættere hvordan de har gjort det, networke og få en masse information om hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre når man skal starte virksomhed i Danmark. Fokus er for folk der ikke har prøvet det før og søger grundlæggende viden omkring mange af de muligheder og faldgruber der er ved at starte virksomhed.

Læs mere om arrangementet her og sæt kryds i kalenderen d. 19 november, rigtig god og inspirerende uge 46.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: