Podcast # 52 – Interview med Søren Therkelsen – Yggdrasil

Podcast # 52 – Interview med Søren Therkelsen – Yggdrasil

Står du og er klar til at indtage Silicon Valley med din startup, så kan Yggdrasil være et godt sted at starte. Søren Therkelsen der står bag er et kendt ansigt og navn fra Innovation Center Denmark og er manden bag Scale.it.us. Søren og ICDK er igang med en forbedret Scale.it som vi har snakket

Står du og er klar til at indtage Silicon Valley med din startup, så kan Yggdrasil være et godt sted at starte. Søren Therkelsen der står bag er et kendt ansigt og navn fra Innovation Center Denmark og er manden bag Scale.it.us. Søren og ICDK er igang med en forbedret Scale.it som vi har snakket lidt om tidligere.

I dette interview med Søren Therkelsen kan du høre om dette og meget mere:

– Solskinshistorien om Bucky ‘o Zun
– Hvad og hvem hjælper Yggdrasil?
– Hvad er Business Model Canvas?
– Er der en facitliste før man tager til Silicon Valley

Lyt med i dette podcast med Søren fra Yggdrasil. Håber I kunne høre forskel fra tidligere podcast og det sidste, vi synes der er markant forskel med det nye lydudstyr som dette podcast også er optaget med.

Podcast # 52 – Interview med Søren Therkelsen – Yggdrasil, 22 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: