Fokus – Startup Weekend Aarhus – Interview med Annie Grønager

Fokus – Startup Weekend Aarhus – Interview med Annie Grønager

Man stiller sig op foran 85 mennesker og pitcher en idé, man bliver målt og vejet med det samme og hvis man ikke klarer sig godt nok bliver man fravalgt. Men op med humøret for dette er lærepenge og som i alle andre af livets facetter vokser man gennem dette. Annie Grønager var en af

Man stiller sig op foran 85 mennesker og pitcher en idé, man bliver målt og vejet med det samme og hvis man ikke klarer sig godt nok bliver man fravalgt. Men op med humøret for dette er lærepenge og som i alle andre af livets facetter vokser man gennem dette.

Annie Grønager var en af de modige der stillede sig op og pitchede, men blev ikke en af de 10 ideer der blev kørt videre med. Hun valgte dog at fortsætte med en anden gruppe og er allerede tændt på at fortsætte efter Startup Weekend med det nye projekt.

Interview med Annie Grønager – Startup Weekend Aarhus

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: