Silicon Valley – Interview med Enterprise Europe

Silicon Valley – Interview med Enterprise Europe

Vores første interview fra Silicon Valley hvor Trendsonline.dk sidste uge var en del af en inspirationstur til landet med alle mulighederne for din tech-startup. Enterprise Europe var medarrangør på turen til Silicon Valley, vi satte os ned samme med Mette fra Enterprise Europe i lobbyen på vores hotel og snakkede om turen og hvad de

Vores første interview fra Silicon Valley hvor Trendsonline.dk sidste uge var en del af en inspirationstur til landet med alle mulighederne for din tech-startup. Enterprise Europe var medarrangør på turen til Silicon Valley, vi satte os ned samme med Mette fra Enterprise Europe i lobbyen på vores hotel og snakkede om turen og hvad de kan gøre for din startup.

Interview med Mette Toft Christensen – Enterprise Europe


Vil du hører flere podcast, så kan du følge dem på iTunes

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: