Silicon Valley – Interview med Social Weightloss

Silicon Valley – Interview med Social Weightloss

En App til at tabe vægten permanent, det lyder for godt til at være sandt, både hvis man er overvægtig IT mand eller bare kæmpen med vægten. Kenneth Kammesgaard har længe arbejdet på App’en der blev pitchet ved flere lejligheder på turen i USA. Vi tog en snak med ham på Coupa Cafe med i

En App til at tabe vægten permanent, det lyder for godt til at være sandt, både hvis man er overvægtig IT mand eller bare kæmpen med vægten. Kenneth Kammesgaard har længe arbejdet på App’en der blev pitchet ved flere lejligheder på turen i USA. Vi tog en snak med ham på Coupa Cafe med i centrum af Palo Alto, se mere om Social weightloss på denne side.

Interview med Kenneth Kammersgaard – Social Weightloss

Vil du hører flere podcast, så kan du følge dem på iTunes

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: