Vi roder lidt mæ’ rytmeboxen

Vi roder lidt mæ’ rytmeboxen

De kommende dage knokler vi løs med det nye design – derfor kan det godt være, du vil blive mødt med et noget anderledes Trendsonline.dk end du plejer. Frygt ej! Vi er snart tilbage i for fuld styrke! I mellemtiden kan du nyde denne elevatorpitch fra Evernotes Phil Libin fra 2008 – 4 år senere

De kommende dage knokler vi løs med det nye design – derfor kan det godt være, du vil blive mødt med et noget anderledes Trendsonline.dk end du plejer. Frygt ej! Vi er snart tilbage i for fuld styrke!

I mellemtiden kan du nyde denne elevatorpitch fra Evernotes Phil Libin fra 2008 – 4 år senere – Evernote er det stadig det samme 🙂

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: