StartupWeekend – Interview med LocalWall

StartupWeekend – Interview med LocalWall

Et andet sted i Nokiahuset, finder vi LocalWall der pitchede fredag, men ikke fik samlet det store hold. Men de var overbeviste om, at deres idé var den rigtige og derfor er de fortsat selv om holdet kun tæller to. Trendsonline.dk tog en kort snak med Per Damgaard og Pascal d’Hermilly der danner LocalWall Lyt

Et andet sted i Nokiahuset, finder vi LocalWall der pitchede fredag, men ikke fik samlet det store hold. Men de var overbeviste om, at deres idé var den rigtige og derfor er de fortsat selv om holdet kun tæller to. Trendsonline.dk tog en kort snak med Per Damgaard og Pascal d’Hermilly der danner LocalWall

Lyt med i dette korte podcast med LocalWall fra StartupWeekend

Interview med Per Damgaard og Pascal d’Hermilly – LocalWall – 7 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: