StartupWeekend – Interview med QuickInspect

StartupWeekend – Interview med QuickInspect

Arbejdet fortsætter på StartupWeekend, men vi er så heldige at få lov til at bryde ind ved et af holdene der pitchede. Johan Jessen, der er en af idémændene bag QuickInspect. Det er et kort interview der giver en kort indsigt i hvad Johan har fået ud af StartupWeekend indtil nu Lyt med i dette

Arbejdet fortsætter på StartupWeekend, men vi er så heldige at få lov til at bryde ind ved et af holdene der pitchede. Johan Jessen, der er en af idémændene bag QuickInspect. Det er et kort interview der giver en kort indsigt i hvad Johan har fået ud af StartupWeekend indtil nu

Lyt med i dette korte podcast med QuickInspect fra StartupWeekend

Interview med Johan Jessen – QuickInspect – 6 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: