Podcast # 73 – Interview med Martin Ferro-Thomsen – Conferize

Podcast # 73 – Interview med Martin Ferro-Thomsen – Conferize

Fra en udgivelsesplatform der hurtigt blev en kæmpe succes, bl.a. kåret af Times som et af de 50 bedste websites i verden. Martin Ferro-Thomsen var en af stifterne i Issuu. Efter fem “dog-years” er han klar med den næste disruption. Han har fundet den rigtige co-founder der er en Ruby ekspert og sammen vil han

Fra en udgivelsesplatform der hurtigt blev en kæmpe succes, bl.a. kåret af Times som et af de 50 bedste websites i verden. Martin Ferro-Thomsen var en af stifterne i Issuu. Efter fem “dog-years” er han klar med den næste disruption. Han har fundet den rigtige co-founder der er en Ruby ekspert og sammen vil han bevise, hvordan man ændrer hele måden man tænker konference og event på gennem startuppen Conferize.

Lyt med i dette korte podcast med Martin Ferro-Thomsen fra Conferize:

– Hvordan sammensætter man det optimale hold
– Lær om The law of broken windows
– Hvad mener Martin om Zyngas opkøb af OMGPOP
– Fra Issuu til Conferize
– Hvad er Vesting og Cliff?
– Intelligent viden, hvad er det for Conferize?

Interview med Martin Ferro-Thomsen fra Conferize – 47 min.

7 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

7 Comments

 • […] Conferize – Vi har omtalt drengene før her på Trendsonline – og vi gør det gerne igen. Conferize gør det lettere at deltage i konferencer verden over, så du ikke går glip af interessante emner du interesserer dig for. Hør mere om Conferize i vores interview med co-founder Martin Ferro-Thomsen. […]

  REPLY
 • […] Podio, Tradeshift, Evertales, Memolane, Meeho, Shopbox, Codesealers, SoccerTrix, Everplaces, Conferize, Booomerang.dk, Spiir.dk, Magma, Digroli, Chatterbay, for at nævne […]

  REPLY
 • […] Som Martin Ferro Thomsen fortalte os da vi interviewede ham om hans startup virksomhed Conferize, interview med Martin Ferro-Thomsen, så ville Conferize være i lukket alpha et stykke tid før det blev lanceret for […]

  REPLY
 • […] Trendsonline bragte et podcast med Martin Ferro-Thompsen i 2012, hvor han fortæller at Conferize ønsker at sidde på det her marked, selv om det er et stort område, med meget data, så kan de se at der er digitale muligheder for det – også selv om de ikke ved hvad præcist de er endnu (hør det her). […]

  REPLY
 • […] Trendsonline bragte et podcast med Martin Ferro-Thomsen i 2012, hvor han fortæller at Conferize ønsker at sidde på det her marked, selv om det er et stort område, med meget data, så kan de se at der er digitale muligheder for det – også selv om de ikke ved hvad præcist de er endnu (hør det her). […]

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos