Ugens Boganbefaling #2 – The Power of Pull

Ugens Boganbefaling #2 – The Power of Pull

Bogen The Power of Pull af John Hagel er en fantastisk bog, som hjælper din virksomhed til at forstå hvorfor og hvordan brugere inddrages i virksomhedens udvikling af ressourcer. Frem for den klassiske push-model, hvor virksomhederne dikterer udviklingen og produkter, vendes dette om i pull-modellen, hvor brugerinddragelse bliver afgørende for en reformation af virksomhedens viden.

Bogen The Power of Pull af John Hagel er en fantastisk bog, som hjælper din virksomhed til at forstå hvorfor og hvordan brugere inddrages i virksomhedens udvikling af ressourcer. Frem for den klassiske push-model, hvor virksomhederne dikterer udviklingen og produkter, vendes dette om i pull-modellen, hvor brugerinddragelse bliver afgørende for en reformation af virksomhedens viden.

Bogen kan købes på Amazon.co.uk for 15 pund.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: