StartupWeekend – Interview med Peter Tøttrup

StartupWeekend – Interview med Peter Tøttrup

Startup Weekend var i fuld gang da vi fik endnu et interview, dette skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Vi tog en kort snak med en af mentorerne og spurgte ind til hvad han kunne hjælpe med og hvad der får ham til at bruge en lørdag til at hjælpe deltagerne til StartupWeekend. Lyt

Startup Weekend var i fuld gang da vi fik endnu et interview, dette skal du selvfølgelig ikke gå glip af. Vi tog en kort snak med en af mentorerne og spurgte ind til hvad han kunne hjælpe med og hvad der får ham til at bruge en lørdag til at hjælpe deltagerne til StartupWeekend.

Lyt med i dette korte podcast med Peter Tøttrup fra StartupWeekend

Interview med Peter Tøttrup / Symbion Accelerace – 7 min.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: