Balsamiq – et værktøj til at lave mockups.

Balsamiq – et værktøj til at lave mockups.

Jeg får ofte nogle gode idéer, og ofte er mit problem herfra, at jeg grundet manglende grafiske og programmerings-evner, ikke rigtig kan få mine idéer formidlet videre til mit team. Da jeg var til Startup Weekend MEGA hos Microsoft i Mountain View, CA sidste weekend opdagede jeg værktøjet Balsamiq, som ved drag and drop-muligheder, giver

Jeg får ofte nogle gode idéer, og ofte er mit problem herfra, at jeg grundet manglende grafiske og programmerings-evner, ikke rigtig kan få mine idéer formidlet videre til mit team.

Da jeg var til Startup Weekend MEGA hos Microsoft i Mountain View, CA sidste weekend opdagede jeg værktøjet Balsamiq, som ved drag and drop-muligheder, giver os med masser af idéer til spil, interfaces m.v. muligheden for at formidle dette videre. Man kan gemme sine mockups som billed-filer, og kyle dem ind i en præsentation og herved simulere et virkende produkt. LOVE it!!

Ved download får du ca. 10 dages gratis prøve, hvorefter du for 79 dollars kan købe en licens. Penge der er godt givet ud, hvis du ofte står i samme problem som jeg.

 

10 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

10 Comments

 • Rune Mai
  19. april 2012, 08:56

  Hej Daniel. Balsamiq er et fantastisk værktøj. Hele Spiir er bygget i det. Jeg vil tro vi har 200-400 mockups liggende i vores dropbox. Hint: lær dig selv shortcuts og det starter med at blive glad for ‘+’-tegnet 🙂

  REPLY
 • Jonas
  19. april 2012, 10:00

  Daniel, jeg forstår godt din umiddelbare fascination af Balsamiq, men jeg vil råde dig til at ligge det på hylden igen.

  Hvis du har behov for at skitsere “konceptuelt” og eksperimentere, så er det langt hurtigere på papir. Hvis du vil se hvordan dine ideer virker i praksis, så gør det i det i et format som giver dig brugbar feedback; HTML og CSS.

  Et af de store problemer med værktøjer som Balsamiq (bortset fra tidsspildet), er at det appelerer til at du designer “outside-in”. Det er en dårlig fremgangsmetode til at løse designproblemer uden spild.

  Det er en illusion, at Balsamiq gør dig til en bedre interface-designer.

  REPLY
 • Imran Rashid
  19. april 2012, 20:10

  @Jonas: Mon ikke Daniel er voksen nok til selv at vurdere om noget skal lægges på hylden eller ej ? Jeg er også helt vild med programmet – dels fordi det giver almindelige mennesker mulighed for at lave nogle mockups som ikke har været gennem en kreativ – ofte bedrevidende – designer/AD’er.
  Endvidere får man nogle helt andre måder at formidle visioner på, som ikke tidligere har været lige så nemme.

  Så super fedt at Daniel med dette indlæg får udbredt kendskabet til et fedt program!

  /Imran

  REPLY
 • Daniel Laursen
  19. april 2012, 21:47

  @Rune
  Jeg er helt enig det er et helt fantastisk program at bruge, før man går til Photoshop, hvor du meget hurtigt bruger alt for mange timer. Her kan du hurtigt lave et design / mockup, du kan forklare for dit team og potentielle samarbejdspartnere. Der hvor jeg arbejder i dag, der bliver der også ugentligt brugt Balsamiq.

  REPLY
 • Daniel Laursen
  19. april 2012, 21:49

  @Jonas, jeg forstår ikke hvorfor du ikke synes om dette program. Jeg har selv en baggrund fra reklamebranchen og mener selv jeg kan Photoshop til mere end husbehov. Men dette program som jeg har en købt licens til, bruges rigtig meget. Jeg er enig i at man også kan bruge papir og pen, men for mig så virker dette hurtigere og bedre. Så det bliver aldrig lagt på hylden, jeg tror i stedet for jeg vil sige til dig du skal tage dine konservative designer briller af;)

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: