KONKURRENCE: Vind 2 developer-billetter til Startup Weekend Berlin

På Trendsonline.dk har vi fået fingerne i 2 udviklerbilletter til Startup Weekend Berlin d. 4. – 6. maj 2012 – og dem kan du få fingerne i! Det eneste du skal gøre er at “like” (hvornår bliver det udtryk mon en del af Dansk Retskrivningsordbog?) vores Facebook-side (https://www.facebook.com/Onlinetrends) og skrive “Jeg vil til Berlin” i kommentarsportet på dette indlæg, så kan du vinde den ene af de to billetter. Vi udtrækker vinderne d. 25. april.

Trendsonline.dk vil også være tilstede til Startup Weekend Berlin – og vi glæder os helt vildt!

Læs mere om arrangementet her: http://berlin.startupweekend.org/

NB: Bemærk at billetterne er udviklerbilletter!

Skrevet af

Læs også

7 kommentar

  1. Pingback: Konkurrence: VINDERNE af Startup Weekend Berlin billetter er…. | Trendsonline.dk

  2. lorriebroinowski@t-online.de'Lorrie said:

    Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Appreciate it!

Top