Ny kalender på Trendsonline.dk

Ny kalender på Trendsonline.dk

For et par måneder siden blev vi på TrendsOnline enige om, at der mangler en kalender-feature på sitet – og nu er den her så! Visionen er at lave en central kalender for ivæksætterevents i Danmark. Vi vil gerne have kalenderen fyldt med meetups, launch-parties, programmeringsundervisning, designkurser, entrepreneur-keynotes, konferencer, Startup Weekends og mange andre typer

For et par måneder siden blev vi på TrendsOnline enige om, at der mangler en kalender-feature på sitet – og nu er den her så! Visionen er at lave en central kalender for ivæksætterevents i Danmark. Vi vil gerne have kalenderen fyldt med meetups, launch-parties, programmeringsundervisning, designkurser, entrepreneur-keynotes, konferencer, Startup Weekends og mange andre typer arrangementer.

Find vores nye kalender her: http://www.trendsonline.dk/kalender/

Du kan sende os tips om arrangementer på lc@trendsonline.dk

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: